Big news: Sen starten 1998 har jag varit den enda fasta anställda i mitt bolag men nu de senaste tre åren när jag fokuserat på utbildningskonsulting så känns det som jag inte gör annat än att säger NEJ till förfrågningar pga tidsbrist...Nu har jag signat min första fasta anställda och jag kan inte vara mer glad över just den rekryteringen. Vi expanderar :)Vi expanderar och anställer en till utbildareTänk dig en mogen, ansvarfull, erfaren, jäkligt duktig programmerare. Som dessutom ÄLSKAR att undervisa.

Alltså kommer Stefan få Nobelpriset för att ha lyckats skapa världens första clone av en människa?? Nja, ni kommer se att personen i fråga både är snyggare och smartare än Stefan... Så ingen klon men galet nära :)

Vi är därigenom öppna för att ta in fler uppdrag inom områden som yh utbildning, programmering, webutveckling kurs, csharp, asp.net, databas, javascript, frontend, utbildare, C++, iot, fullstackutvecklare

Kontakta mig helst genom Linkedin, tel är ju 0760-214221, men tills dess att min klon är i drift står jag och undervisar 8-16 varje dag och kan sällan svara.

Tänk att det fanns en till riktig tekniknörd med samma passion för att utbilda som jag!

Vi anställer och kör full fart framåt!